Leaseauto voor zakelijk gebruik

Leg jij behoorlijk wat zakelijke kilometers af? Moet je regelmatig naar zakelijke afspraken toerijden? Dan kan een zakelijke leaseauto uitkomst bieden. Een zakelijke leaseauto biedt (financiële) voordelen voor werkgever én voor werknemer. En met het grote aanbod zakelijke leaseauto’s is er altijd een passende leaseauto voor je te vinden. In welke zakelijke leaseauto ga jij naar jouw toekomstige zakelijke afspraken toerijden?

Divers aanbod leaseauto’s

Niet iedereen maakt dezelfde hoeveelheid zakelijke kilometers. Zo rijdt de ene persoon enkel korte afstanden in een straal van dertig kilometer rondom het hoofdkantoor. Terwijl weer iemand anders hele dagen op de weg doorbrengt. In elk van deze situaties is een ander soort auto wenselijk. Een compacte stadsauto volstaat doorgaans wanneer er enkel korte afstanden worden gereden. Terwijl voor de lange afstanden juist een grotere comfortabele auto plezierig is. Gelukkig is het aanbod leaseauto’s heel groot en divers. Dus wil je een auto leasen? Laat je dan verwonderen door de diversiteit aan verkrijgbare zakelijke leaseauto’s. Kies voor een leaseauto die past bij jouw situatie en maak zo jouw zakelijke kilometers aangenamer. 

Elektrisch rijden: een duurzame keuze

Het aanbod leaseauto’s is zoals gezegd groot en bovendien heel divers. Ben jij iemand die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Dan kun je ook bij het uitzoeken van een zakelijke leaseauto een duurzame keuze maken. Je kunt namelijk kiezen voor elektrisch leasen. Zoals inmiddels algemeen bekend is, zijn brandstofauto’s schadelijk voor het milieu. Toch is het hebben van een auto in de hedendaagse wereld voor de meeste mensen essentieel. Er is daarom een alternatief bedacht voor de brandstofauto, namelijk de elektrische auto. Elektrische auto’s zijn duurzaam en bovendien zijn ze goedkoper in gebruik. Je kunt dan ook met recht stellen dat elektrisch zakelijk leasen voordelig is op verschillende vlakken.

Leasen versus kopen

Als ondernemer zijnde kun je een leasecontract afsluiten voor een zakelijke leaseauto voor je personeel. Maar het is ook mogelijk om een auto te kopen. Toch geeft het merendeel van de ondernemers de voorkeur aan leasen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Leasen kent simpelweg veel voordelen ten opzichte van kopen. Allereerst is het financieel voordelig om een auto te leasen. Je hoeft niet in één keer veel geld te betalen. Bij leasen betaal je maandelijks een relatief laag vast bedrag. Dit is zeker voor ondernemingen waarbij geen budget is voor een koopauto aantrekkelijk. Maar ook de flexibiliteit dat leasen met zich meebrengt is voordelig. Zakelijk leasen is doorgaans dus om verschillende redenen aantrekkelijker dan het kopen van een auto. 

Aanbevolen Artikelen