De beste manieren voor een man om een smartphone te dragen

De mens is van nature een sociaal dier, en nieuw onderzoek toont aan dat ons socialisatiepatroon snel verandert. Mobiele telefoons zijn bijvoorbeeld verwant geworden aan een van onze lichaamsdelen en de meeste mensen willen ze altijd bij de hand hebben. Toch kun je je smartphone niet altijd vast hebben, dus een telefoontasje is op dit vlak ideaal. Zo bungelt de mobiel namelijk steevast rond je nek. Er zijn echter nog meer manieren waarop je je smartphone als man kunt dragen. In dit artikel noemen we een paar voorbeelden! 

Armbandhouder

Voor degenen die graag naar muziek luisteren tijdens het sporten of gewoon hun telefoon altijd bij de hand willen hebben, is een armbandhouder ideaal. Dit type armband heeft vaak een verstelbare band met klittenband om de telefoon op zijn plaats te houden. Ze worden het vaakst gebruikt door hardlopers of mensen in de sportschool omdat ze handenvrij trainen mogelijk maken. De meeste hebben ook een duidelijk scherm zodat de gebruiker zijn telefoon veilig kan zien en gebruiken. Het enige belangrijkste nadeel van het gebruik van dit type telefoonhouder is dat je ongemak kunt ervaren als je traint. Na het sporten kun je de telefoonhouder afdoen en in je Ted Baker tas plaatsen. 

Heuptasje

Een heuptasje is licht van gewicht en vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is stijlvol genoeg om in het dagelijks leven te worden gebruikt en kan ook je portemonnee, zonnebril en sleutels bevatten. Een extra afneembare riem zorgt ervoor dat de tas om je dijbeen wordt vastgezet, wat uitstekend is als je overdag veel beweegt. Deze tassen kun je echter vaak ook crossbody dragen, wat de laatste jaren een ware trend geworden is. Dit is een klein tasje met genoeg ruimte voor diverse benodigdheden, er kan dus meer in dan alleen een smartphone. 

Sleutelkoord

Onderzoek heeft niet overtuigend de effecten van mobiele telefoons op het hart vastgesteld. Maar als je je zorgen maakt dat je je telefoon in je borstzak houdt, is een eenvoudig alternatief een eenvoudig sleutelkoord. Dit zijn eenvoudige touwtjes met een haak aan het uiteinde. Het kan een spiraalkoord, een gewoon lint of zelfs een leren riem zijn. Sommige worden geleverd met telefoonhoesjes waaraan je het koord kunt bevestigen, terwijl andere al een telefoonhouder hebben. Met zo’n band rond je nek heb je je smartphone altijd dicht bij de hand zonder dat je er echt last van hebt.

Flipbelt

Een flipbelt is vergelijkbaar met een heuptasje. Het is echter strakker en zorgt voor een sportievere look die makkelijker onder je kleding te verbergen is. Dus als je van de functionaliteit van een heuptasje houdt, maar niet tevreden bent met het omvangrijke ontwerp, is dit de perfecte optie. Flip riemen zijn als normale taillebanden, inclusief zakken om een ​​smartphone en andere kleine dingen mee te nemen tijdens het sporten. Ze zijn gemaakt van rekbare stof die kan worden aangepast aan je maat en waarmee zelfs de grootste smartphones kunnen worden gebruikt. Een flipbelt is dus ronduit ideaal! 

Aanbevolen Artikelen