Wat geef je aan iemand die alles al heeft?

Iedereen heeft wel zo’n vriend in de groep die gewoon koopt wat hij wil hebben. En dat maakt het lang niet makkelijk om nog met iets leuks aan te komen op zijn verjaardag. Want hé, echte wensen heeft ‘ie niet, want hij heeft net zelf weer van alles aangeschaft. Wil je toch niet met lege handen aankomen? Dan kun je een Xbox gift card kopen en hem op die manier alsnog verrassen. Natuurlijk heb je dan vooraf al wel uitgezocht dat hij daadwerkelijk een Xbox heeft.

Xbox gift cards zijn er in veel prijsklassen

Je kunt Xbox gift cards kopen van € 5,00 tot € 100,00. En zo’n beetje alles wat daartussen zit. Je kunt er dus voor kiezen om het complete verjaarsbudget van de hele groep te spenderen aan Xbox gift cards, maar je kunt ook gaan voor een wat goedkopere kaart en daar nog een cadeautje bij zoeken. Denk dan aan een tof t-shirt met een (Xbox) print of een lamp in de vorm van een controller.

Wat kan je met een Xbox gift card?

Met een Xbox gift card kan je verschillende zaken kopen in de Xbox Store. Denk dan aan exclusieve games die je alleen in de Store kunt kopen, maar ook uitbreidingen van bestaande games. Ook kun je je Xbox gift card tegoed omzetten in in-game currencies waarmee je in-game aankopen kunt doen als nieuwe skins en andere features.

De verstokte Xboxer weet wel raad met zo’n Xbox gift card!

Is de aanschaf van zo’n gift card wel veilig?

Jup! De aanschaf van een Xbox gift card is volkomen veilig. Je hoeft niet je bankgegevens of je creditcards te koppelen aan je account. Je kunt een eenmalige aankoop doen, bijvoorbeeld als cadeau, maar je kunt ook vaker aankopen doen, voor als je zelf graag eens wat nieuws wilt voor je Xbox.

Het tegoed dat je koopt wordt 1 op 1 omgezet vanaf de euro’s die je uitgeeft. Koop je voor € 50,00 tegoed? Dan krijg je voor € 50,00 tegoed. Er blijft geen percentage hangen. Is het tegoed opgeslagen in de Xbox portemonnee? Dan blijft het onbeperkt geldig. Net als gewoon geld.

Aanbevolen Artikelen