De laatste voetbal en Eredivisie updates

Alle fans wachten op de laatste updates over de eredivisie omdat dit seizoen vol zit met groot voetbalnieuws. Op bijna alle sportweddenschappen sites, inclusief blackjack, staat iedereen te popelen om een weddenschap te plaatsen. Deze week werd het laatste fluitsignaal gegeven voor het Europese seizoen 2021-22 met de laatste wedstrijden van de UEFA Nations League, maar de nieuwe campagne komt er sneller aan dan je denkt.

Sommige clubs uit de Premier League bereiden zich al voor op de hervatting van de voorseizoentraining begin volgende week, terwijl Arsenal het programma van de zomervriendschappelijke wedstrijden al vroeg begint met een wedstrijd tegen Nurnberg. Manchester United en Liverpool zullen vier dagen later in Bangkok de aftrap geven van hun eigen programma voor het nieuwe seizoen. Er zullen verlengde zomerstops zijn voor de spelers die eindelijk hun gereedschap hebben neergelegd na hun internationale dienst vorige week, maar het zal niet lang genoeg zijn om de vermoeide geesten en lichamen echt op te laden. Dit betekent dat blackjack fans nu kunnen beginnen met het maken van goede voorspellingen voor hun beste teams.

Laatste trends over alle teams

De Premier League, Bundesliga en Ligue 1 beginnen allemaal hun seizoen in het eerste weekend van augustus, met LaLiga en Serie A die een week later beginnen, dus de grootste sterren weten dat ze voor half juli terug op het trainingsveld moeten zijn om een realistische hoop te hebben volledig fit en klaar te zijn voor de nieuwe campagne.

Maar voor iedereen die last heeft van ontwenningsverschijnselen door de afwezigheid van topvoetbal op dit moment, kan het de moeite waard zijn om te profiteren van de korte onderbreking. Geniet van de stilte zolang het duurt, want het seizoen 2022-23 zal aanvoelen als een sprint en een marathon gecombineerd vanwege het wereldkampioenschap voetbal 2022 dat tussen 21 november en 18 december in Qatar wordt gehouden. Zoals gewoonlijk zijn het de spelers die in de Premier League spelen die de komende maanden het zwaarste en meest veeleisende schema zullen moeten doorstaan.

Manchester City en Liverpool, wier elftallen vol zitten met spelers die later dit jaar in Qatar zullen spelen, staan beide voor een hectische reeks wedstrijden in de eerste maanden van het seizoen.

Als kampioen City, dat op 20 juli in Houston aan zijn zomervriendschappelijke wedstrijd tegen Club America begint, en FA Cup-winnaar Liverpool elkaar op 30 juli in het King Power Stadium in Leicester ontmoeten, is dat het begin van een reeks van 24 wedstrijden voor het team van Pep Guardiola, tot en met de Premier League-ontmoeting met Brentford op 12 november, slechts negen dagen voordat het WK begint.

Liverpool speelt 24 wedstrijden in dezelfde periode. Beide clubs moeten alle zes de Champions League groepsfase wedstrijden en een Carabao Cup wedstrijd spelen voor de start van Qatar 2022.

De eerste speeldag in de Champions League staat gepland voor 6 en 7 september, en de zesde speeldag voor 1 en 2 november. Eind september staat er ook een interlandbreak op het programma. En om de Premier League-teams in de Europese competitie nog meer op de proef te stellen, komen ze op 9 november in de derde ronde van de Carabao Cup in actie. Aangezien alle aandacht begrijpelijkerwijs uitgaat naar het WK, is het voor velen misschien onopgemerkt gebleven dat de vierde ronde van de Carabao Cup gepland staat voor 21 december – drie dagen na de WK-finale.

De druk op de ploegen van City en Liverpool is duidelijk, met een reeks van 24 wedstrijden in 105 dagen, een wedstrijd om de 4,37 dagen. Voor Liverpool komt die werklast na een seizoen waarin ze alle beschikbare wedstrijden speelden en de finales van de nationale beker en de Champions League haalden. Met zo’n korte ommekeer van het einde van het ene seizoen naar het begin van het andere, zal de tijd leren hoeveel invloed de afwezigheid van een voldoende lange zomerstop zal hebben op de spelers die waarschijnlijk betrokken zullen zijn bij de Wereldbeker. Alle blackjack fans zullen tegen het einde van de competitie opgewonden zijn over hun voorspellingen.

Aanbevolen Artikelen