Waar moet je rekening mee houden als je erectiepillen wilt gebruiken?

Een erectiepil kopen lijkt de perfecte oplossing als je moeite hebt om een erectie te krijgen of te behouden tijdens de seks. Ook als je indruk wilt maken op je date, zouden deze pillen wel eens hét geheime wapen kunnen zijn. Ben je benieuwd met welke zaken je rekening moet houden als je erectiepillen wilt gaan gebruiken? Wij zetten alles wat je moet weten op een rijtje!

Is een erectiepil een wondermiddel?

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: een erectiepil is géén wondermiddel. Erectiepillen werken niet als je geen zin hebt in seks. Het zal dus alleen je libido verhogen als je moeite hebt om opgewonden te raken. Mocht je wel opgewonden zijn, maar geen erectie krijgen of behouden, dan kan een erectiepil een uitkomst bieden. Zo zorgt de pil ervoor dat er meer bloed naar je penis stroomt. Je penis wordt hierdoor stijver én steviger. Je maakt hierdoor – letterlijk en figuurlijk – een goede beurt tijdens de seks.

Hoelang werken erectiepillen?

Hoelang erectiepillen werken, is afhankelijk van het type erectiepil dat je koopt. Zo werken bepaalde erectiepillen ongeveer vier tot vijf uur lang. Je slikt deze pillen bij voorkeur op lege maag voor een optimaal effect. Er zijn ook zelfs pillen die 36 uur lang werken, maar let wel op dat dit niet voor iedereen aan te raden is. Voor deze sterke erectiepillen moet je er rekening mee houden dat je een recept nodig hebt van je huisarts. Mocht je hier geen zin in hebben, dan kun je ook online verschillende soorten erectiepillen kopen. Check in de beschrijving altijd even hoelang van te voren je de pil moet nemen, hoelang hij werkt én hoeveel pillen je mag nemen per 24 uur.

Mag iedereen een erectiepil gebruiken?

Als je bepaalde medicijnen gebruikt, hartproblemen hebt of een lage bloeddruk hebt, kun je beter geen erectiepillen gebruiken voordat je advies hebt gevraagd aan je huisarts. Houd ook rekening met bepaalde bijwerkingen zoals hoofdpijn, hartkloppingen, duizeligheid en misselijkheid. Hoe sterker de pil is die je neemt, hoe meer bijwerkingen je kunt krijgen. Soms worden de bijwerkingen minder naarmate je vaker een erectiepil gebruikt.

Houd er tot slot rekening mee dat een gezonde levensstijl én je eigen gedachtes bijdragen aan een goed seksleven. Hoe meer je de focus legt op het krijgen van een erectie, hoe lastiger het kan zijn. Probeer daarom te ontspannen en enjoy the ride. Ook zonder het echte rampetampen kun je lol hebben tussen de lakens. 

Aanbevolen Artikelen