Air Time: Reservoir’s Airfight Titane Watch

De nieuwe Airfight Titane van de Zwitserse horlogemaker Reservoir breidt de toekomst uit door in het verleden te graven. De Airfight Titane levert een instrumentenpaneel als tijdwaarnemer, met een retrograde minutenwijzer, springurenvenster en brandstofmeter als batterijmeter. Er is nog nooit zoiets op ons bureau verschenen, maar zijn voorouders hebben veelvuldig gevlogen, zowel vriendelijk als onvriendelijk.

Om het met de woorden van het bedrijf uit te drukken: het Reservior Airfight Titane-horloge “haalt zijn inspiratie uit de functionaliteiten en de esthetische aantrekkingskracht van meetinstrumenten uit vervlogen tijden.” Kruip achter de joystick met de diep retro, maar bij uitstek functionele Airfight Titane.

Airfight Titane: Old-School Display als update

Het coolste aan de Airfight Titane is dat het anachronie gebruikt om een ​​update te smeden. Maar denk nog eens goed na voordat je het naar dezelfde categorie verbannen als steampunk of lumbersexual. Het gezicht van de Airfight is niet alleen nieuw en opvallend, maar het is ook zeer functioneel.

Instrumentenpanelen van vliegtuigen moeten gemakkelijk te lezen zijn, omdat het van cruciaal belang is voor de piloot om afleiding te beperken. Dus het display van het Airfight-horloge is bij volmacht even functioneel. De retrograde minutenwijzer heeft een duidelijke aanduiding van 5 en 10 minuten. De springurenteller heeft een contrastrijke rand. En we weten allemaal hoe we een brandstofmeter moeten lezen. Het strakke zwart-witte kleurenschema van het horloge benadrukt het nut ervan.

Aanbevolen Artikelen