Skoda Karoq Private Lease: ontdek de compacte, stoere familie SUV

Elke reis is het begin van iets nieuws: een waardevolle ervaring, een gelukkig toeval of onvergetelijke herinnering. Met de Skoda Karoq geniet je intens en in alle rust van die reis. De SUV is avontuurlijk in hart en nieren en heeft een krachtige uitstraling, waarbij rijplezier en comfort centraal staan. Combineer deze ijzersterke punten met de zekerheid van private lease en rijd onbezorgd in een nieuwe Skoda Karoq Private Lease voor een vast bedrag per maand.

Skoda Karoq Private Lease: avontuurlijk en praktisch

De Skoda Karoq Private Lease is in 2017 uitgebracht. Deze compacte SUV heeft in 2021 in facelift gehad. Met een aangescherpt design en geavanceerde, nieuwe technologie is de avontuurlijke én praktische Karoq de ideale familieauto. Door de rij-assistenten en luxe features brengt hij iedereen veilig thuis. De infotainmentsystemen, hoge zit en het Simply Clever interieur tekenen deze no-nonsense SUV. Heel herkenbaar, écht Skoda.

Indrukwekkend in- en exterieur

Het design van de Skoda Karoq Private Lease is de perfecte mix tussen moderne lijnen en een stoer en fris uiterlijk. De voorzijde van de Karoq is voorzien van nieuw ontworpen elementen, zoals de brede hexagon grille en opvallende koplampunits met slimme LED-verlichting. De nieuwe achterspoiler maakt de auto gestroomlijnder en dus zuiniger. Dit geldt ook voor de aero-velgen: ze zijn niet alleen prachtig, maar besparen ook brandstof. 

Het moderne, ‘clean’ vormgegeven interieur maakt de sportieve SUV compleet. De ruimte, de rust en het overzicht bezorgen je een gevoel van vrijheid. Met het VarioFlex-systeem is de achterbank verschuifbaar en in drie delen neerklapbaar. Perfect voor extra passagiers of juist als je meer ruimte nodig hebt in de kofferbak. Verder is de Karoq uitgerust met LED-sfeerverlichting, een haarscherpe Virtual Cockpit en Infotainmentsysteem met 9,2 inch touchscreen. Wat wil je nog meer?

Duurzaam comfort in de Skoda Karoq Private Lease

Niet alleen het gestroomlijnde uiterlijk maakt de Skoda Karoq Private Lease een duurzame keus. Kopers kunnen kiezen voor het milieuvriendelijke EcoSuite-interieur: hierbij worden gerecyclede en teruggewonnen materialen gebruikt. Zo is de stoelbekleding gemaakt van gerecyclede petflessen en zijn de lederlook-afwerkingselementen vervaardigd uit vegan-materialen. Ook de motoren zijn ontwikkeld om het verbruik terug te dringen. De vijf efficiënte motoren beschikken over de nieuwste technologieën, een start-stop-techniek en een systeem dat de remenergie opvangt. 

Veiligheid op het hoogste niveau 

Bij de Skoda Karoq Private Lease staat veiligheid op één. Je kunt ‘m bestellen met wel negen airbags en tal van slimme rij-assistenten. Emergency Assist verkleint bijvoorbeeld het gevaar voor een ongeval wanneer de bestuurder plotseling onwel wordt door de auto veilig tot stilstand te brengen en de alarmlichten in te schakelen. Adaptive Lane Assist helpt je de auto tussen de lijnen te houden en Front Assist houdt het gebied voor de auto altijd scherp in de gaten. Steekt er ineens een voetganger over? Dan maakt de Karoq automatisch een noodstop. Geen verrassingen dus, veilig voor jou en je gezin. 

Wat is private lease?

Als je kiest voor een Skoda Karoq Private Lease geniet je zorgeloos van de nieuwste technologie, uitstekende service en een prachtige auto voor een vast bedrag per maand. De voordelen van private lease? Gemak, ontzorging en zekerheid: je hebt inzicht in de maandelijkse kosten, je hoeft je niet druk te maken over onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van je auto, je hebt geen spaargeld nodig voor de aanschaf en je hebt altijd een auto beschikbaar omdat je bij diefstal of total loss schade een nieuw exemplaar krijgt. Zo is Private Lease de perfecte manier om een gloednieuwe Skoda Karoq te rijden.

Aanbevolen Artikelen