Prachtige architectuur: SL House van ANX / Aaron Neubert Architects

Hier bij Mannenblog zijn we een groot liefhebber van mooie architectuur. Wat dat betreft zit je in Californië wel goed: een prachtig deel van de wereld waar we graag tijd voor vrij maken. Het is namelijk nogal een eufemisme om te zeggen dat er nogal wat buitengewone stukken architectuur te ontdekken zijn. Een nieuwe ontdekking is de SL House van ANX / Aaron Neubert Architects. Het huis heeft een prachtig ontwerp en eersteklas interieur. Dit prachtige pand ligt in de wijk Silver Lake in Los Angeles, op een licht hellende heuvel, want bijdraagt ​​aan zijn unieke charme en esthetische superioriteit.

Het SL House van ANX / Aaron Neubert Architects is samengesteld uit twee verbonden ruimtes, die zorgvuldig gepositioneerd zijn zodat ze zich concentreren op de betoverende uitzichten van het centrum van Los Angeles, het Griffith Observatorium en het beruchte Hollywood-teken. Wat betreft huizen in Californië is dit SL House moeilijk te verslaan.

De woning heeft een dubbelhoge keuken die uitkomt bij het zwembad. Gelegen op de tweede verdieping is de familie kamer en het dek, naast het “bar” gedeelte van het huis dat de eetkamer, woonkamer en terras op de begane grond biedt. De slaapkamers zijn bovenin de woning geplaatst, voor een groter gevoel van privacy.

Dit buitengewone huis maakt gebruik van enorme ramen, zodat er veel natuurlijk licht binnenkomt. Dit maakt het een uitnodigende en ontspannende plek waar je graag tijd doorbrengt. Het interieur wordt aangevuld met prachtige hardhouten vloeren en witte muren, perfect passend bij het leven in Californië.

Alles aan het SL House in Silver Lake, Californië, is zorgvuldig overwogen en uitgedacht om het meeste te halen uit die wonderbaarlijke opvattingen en het typische uitstekende weer waar de Amerikaanse staat om bekend staat. Dit majestueuze stuk architectuur is precies het soort waar we optimaal van genieten op de redactie van Mannenblog.

Aanbevolen Artikelen